Platglas 2 – Frans van Gaalen

23 september 2017 zag het eerste boek Platglas het levenslicht. Een Loosduins boek zonder opsomming van feiten maar puur herkenbare Loosduinse verhalen. Het eerste boek kreeg de naam “Platglas” (platte kas) dit werd gezien als de vooruitgang van Loosduinen. Poëtisch gezien weerspiegelt het platglas een herinnering aan vervlogen tijden.

Inmiddels zijn we 364 dagen verder en heeft het 2e deel op 22 september 2018 de drukpers verlaten. Ook het 2e boek, genaamd Platglas 2, staat weer bol van puur Loosduinse verhalen. Een schitterend boek ligt voor u met maar liefst 186 pagina`s, 74 verhalen met 166 vaak unieke afbeeldingen.

Mijn dank gaat ook dit maal uit naar een ieder die weer een of meerdere verhalen op de Facebookgroep “Geboren in Loosduinen” achter heeft gelaten, zodat ook dit deel weer vlot gevuld kon worden. 10 december 2018 is het al weer 5 jaar geleden dat de facebookgroep “Geboren in Loosduinen” werd gelanceerd. Een facebookgroep van, voor en door Loosduiners. De deelnemende leden van deze groep hebben reeds schitterende foto’s en verhalen geplaatst. De teller van het aantal, vaak nostalgische, foto’s staat op ruim 15.000.

Met deze warme, ontroerende, humoristische en vooral Loosduinse verhalen heb ik ook dit boekwerk kunnen samenstellen. Aan de teksten heb ik nagenoeg weinig tot niets gewijzigd, het moet uiteindelijk Loosduins blijven.

Als iedereen zo enthousiast blijft schrijven op onze Facebookgroep, dan kan ik u hierbij alvast verklappen dat er over een jaar Platglas 3 verkrijgbaar zal zijn.

Ik wens u veel lees- en kijkplezier met mijn, ons, tweede boek genaamd “Platglas 2”.

 

Frans J.M. van Gaalen

 

 

2018 / Softcover / formaat 148 x 210 cm / 192 pagina’s

Prijs inclusief BTW
14,95

Zij gingen je voor


 • review

  Ongelooflijk goede begeleiding van ontwerp tot uiteindelijk resultaat.
  Correcte en heldere prijszetting.
  Aflevering zoals het hoort.
  Bedankt ‘boekdrukken’ .


  Piet Pellens
  31 augustus 2023 op Google

 • review
  Boekdrukken heeft met heel veel zorg mijn werk afgedrukt.
  De communicatie via mail verliep heel vlot en super correct.
  Persoonlijke service op maat.
  Een absolute aanrader voor al wie eigen werk wil uitgeven (ook voor een beperkte oplage).
  Dr. Luc Gheysens, Kuurne (België).

  Luc Gheysens
  13 april 2023 op Facebook

 • review

  Met wat ervaring in het laten drukken van schrijfsels in boekvorm (in eigen beheer) heeft het resultaat uitermate verheugd. Als 10/10 mag bestaan, zeker verdiend. Prima begeleiding (bij vragen en problemen via mail), vlotte prijsberekening en bestelling, uitgebreide keuze in afwerking, hoogstaande kwaliteit zowel in boekbinding als wat het printresultaat betreft en correct nageleefde levertermijn, mocht dit belangrijk zijn. Mooi.


  Francis Torfs
  30 maart 2023 op Google

 • review

  Ik ben zeer tevreden met het mooie resultaat van mijn boek! Super vriendelijke klantenservice hield mij tijdens het proces als ik vragen had of er iest mis ging. Ik zou ze zeker aanraden!


  Lina Vermeulen
  9 maart 2023 op Facebook

 • review

  De kwaliteit is zeer goed, gewoon nog mooier dan de meeste boeken die ik in mijn kast heb liggen! Ook kon ik gewoon bellen met mijn vragen en werd ik erg vriendelijk geholpen. Veel informatie op de website, daardoor kon ik goed uit de voeten. Mocht er nog een volgend boek komen weet ik waar ik moet zijn!


  Michelle van Zanten
  16 december 2022 op Google

 • review

  heel goede service , prachtig resultaat !!!!


  Ilde De Munck
  2 oktober 2022 op Facebook

 • review

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten?
  Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Laat een review achter op Google
  Laat een review achter op Facebook

  Lees de reviews van Probook op Google
  Lees de reviews van Probook op Facebook
  (boekdrukken is een label van het bedrijf Probook)


 • review

  Nadat mijn uitgever gestopt was met Nederlandstalige publicaties, en na een dure ervaring met een bedrieger, ben ik in zee gegaan met Boekdrukken.be. Nauwelijks twee maanden later was mijn bloemlezing klaar, perfect volgens de gemaakte afspraken. Het is een juweeltje geworden. Maximum van de punten!


  Christiaan Thierens
  29 augustus 2022 op Google

 • review

  Fijne klantenservice, ook voor mijn kleine opdracht. Mooie afwerking en snel geleverd!


  Eveline M.
  18 augustus 2022 op Google

 • review

  Redelijk snelle en professionele service. Resultaat is beter dan verwacht…


  Herman Heymans
  28 juli 2022 op Google