Boek drukken: prijzen en bestellen

Wil je de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Dan moet je bij Boekdrukken zijn. Bij Boekdrukken kan je een boek laten drukken in kleine of grote oplages; zelfs al vanaf 1 stuk. Hoe groter de oplage, hoe lager de prijs.

Wil je een boek dat eenvoudig en goed betaalbaar is, maar er toch goed uitziet? Dan raden wij je aan om voor een softcover te kiezen. Je hebt al een genaaide A5 softcover met 24 bladzijden in kleur voor €8,47 per stuk (oplage 20 stuks). Maar de hardcovers zijn ook nog goed te betalen… Een A5 hardcover met 24 pagina’s in kleur kost bij ons €12,20 per boek (bij 20 exemplaren). Kies je voor een nog grotere oplage? Dan wordt het nóg goedkoper!

Heb je wat meer om uit te geven? Dan kan je bij ons ook erg luxueuze boeken laten drukken. Je kan je boek onder andere uniek maken met een kapitaalband, leeslint, gekleurd schutblad en misschien zelfs wel een linnen omslag met gouden of zilveren opdruk.

Direct jouw prijs berekenen of bestellen

Grote oplage / speciale wensen

De prijs om je boek te laten drukken bereken je heel gemakkelijk via de onderstaande button, voor gangbare producties (t/m 250 stuks). Wil je meer dan 250 boeken laten drukken en hier de prijs van berekenen? Of heb je andere specifieke wensen waarvoor je niet bij het formulier terecht kan? Dan kunt je contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Je kan ons contacteren via mail (info@boekdrukken.be). Vermeld in je email graag de onderstaande specificaties, en wij sturen je zo snel mogelijk een gepersonaliseerde offerte.

 • oplage
 • uitvoering
 • bindwijze
 • formaat
 • soort omslag
 • aantal bladzijdes kleur
 • aantal bladzijdes zwart-wit
 • soort papier
 • mogelijkerwijze extra wensen

Verzendtijd en levertijd

Productietijd: verzendklaar in 8 werkdagen*. Onze werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag, uitgezonderd de feestdagen**.

*Let op! Een eventuele bestandscontrole of ongebonden proef vallen niet binnen deze 8 werkdagen. Wij starten met de bestelling als de bestanden compleet en correct zijn aangeleverd. Zijn de bestanden niet in orde, dan beginnen wij pas met tellen van de 8 werkdagen als alles correct – en voor 7:00 uur – bij ons binnen is. Onze levertijden gelden te allen tijden als indicatie en niet als absolute termijn.

*Bestel je meer dan 100 boeken, dan kan het soms zijn dat wij een iets langere levertijd hanteren. Dit is afhankelijk van jouw oplage en uitvoering, maar ook van de drukte op dat moment. Je kunt altijd contact met ons opnemen om dit te bespreken.

**Nederlandse feestdagen (en andere dagen rondom de feestdagen) die wij gesloten zijn, worden niet meegerekend als werkdag. Kijk bij de openingstijden welke dagen Boekdrukken de komende maand gesloten is.

Betaalwijzen

Betalen met Bancontact of iDEAL
Met Bancontact of iDEAL kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met de eigen bank. Je betaalt in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Handmatige overboeking
Bij een handmatige overboeking krijg je gegevens om de overboeking te doen op een eigen gewenste manier. Het zal 2-3 dagen duren voordat de betaling verwerkt is en jouw bestelling in behandeling wordt genomen.

Mastercard of Visa
Betaal met een Mastercard of Visa. Er worden voor deze betalingsmogelijkheid wel extra kosten in rekening gebracht. De extra kosten bedragen 1,8% van het totale bedrag.

Op factuur betalen

Voor bedrijven kan er een aanvraag gedaan worden om een account op factuur te krijgen. Stuur hiervoor een mail naar info@boekdrukken.be, vermeldt hierin jouw accountgegevens en meer informatie over de boeken die je wenst te bestellen.

Stuur ook jouw KVK-nummer mee, dit zodat wij een limiet kunnen aanvragen bij onze kredietverzekeraar. Wanneer onze kredietverzekeraar geen limiet geeft, kunnen wij helaas geen producties op factuur verzorgen en dienen de producties vooraf voldaan te worden.

Jouw prijs berekenen

De prijs van je boek is afhankelijk van een aantal factoren. Zo hanteren wij een lagere prijs voor boekensoftware als je maar 1 of 2 exemplaren nodig hebt, en is het voordeliger om pdf-bestanden te leveren voor 3 of meer exemplaren. De rekenmachine die hieronder staat is voor het leveren van pdf-bestanden.

Om te bestellen of om jouw prijs te kunnen berekenen moet je ingelogd zijn

Inloggen

Cadeaubon

Wil je iemand een leuk geschenk geven? Geef dan een cadeaubon van ons! De cadeaubonnen worden dan per post naar je opgestuurd. Met de cadeaubon kan de ontvanger zijn/haar eigen boek laten drukken, maar het is ook mogelijk om een bestaand boek in onze eigen boekwinkel te bestellen. Je kan de cadeaubonnen bestellen vanaf 10 euro, maar indien je een cadeaubon van 25 euro of meer bestelt, krijg je ook een gratis exemplaar van het boek ‘Publiceer je eigen boek‘ van Frank Noë t.w.v. €10,-. Dan is het natuurlijk nog leuker om te geven!

Bestel een cadeaubon
 • Space

  Fijne klantenservice, ook voor mijn kleine opdracht. Mooie afwerking en snel geleverd!


  Eveline M.
  18 augustus 2022 op Google

 • Space

  … De boeken zien er heel goed uit. Goede kwaliteit papier, mooie heldere kleuren op de omslag en het andere beeldmateriaal.

  Ook wil ik bedanken voor de prettige samenwerking bij de totstandkoming. Ieder telefoontje van mij werd direct beantwoord met duidelijke antwoorden. De templates voor de omslag op de website hebben uren uitzoeken overbodig gemaakt. En ook niet onbelangrijk, de prijs van dit alles was zeer redelijk. …


  Alexander Hogenbosch
  8 augustus 2022

 • Space

  Redelijk snelle en professionele service. Resultaat is beter dan verwacht…


  Herman Heymans
  28 juli 2022 op Google

 • Space

  Goede service! Perfecte levering😃


  Dirk Heymans
  26 juli op Facebook

 • Space

  Na jarenlang opzoekwerk reconstrueerde heemkundige Georges Hiltrop het levensverhaal van zijn schoonvader Alphonse Massenhove.

  Het boek werd mooi gedrukt door en zelfs na het verloren gaan bij de afhalingsdienst bij wijze van service kosteloos vervangen. Mooie kantenservice en dus heel professioneel afgehandeld waarvoor mijn dank.


  Georges Hiltrop
  16 mei 2022 op Google

 • Space

  Als absolute leek in het boekdrukken ervaar ik een geduldige en constructieve samenwerking. Waar eigen gebrek aan ervaring/ vaardigheden tekort schieten, ondervind ik geen oordelen en een vriendelijke communicatie. Aangenaam op die manier! Bedankt.


  Renee Jacobs
  22 maart 2022 op Google

 • Space

  Na de productie van reeds 3 fotoboeken 30×30 cm en 300 , 200 en 200 blz. ben ik nog steeds opgetogen over het degelijke en hoogwaardige resultaat. De software is heel gebruiksvriendelijk en leent zich tot mooie en professionele realisaties en dit tegen een matige prijs. Het is dan ook een aanrader voor elke fotoliefhebber.


  Georges Das
  12 januari 2022 op Google

 • Space

  ‘k Heb bij Boekdrukken.be drie heel mooie exemplaren laten afdrukken van mijn eindwerk Fotografie. Mijn boek met rode hardcover in linnen en binnenbladzijden op Biotoppapier oogt professioneel, ik ben er echt trots op. Ik denk dat je prijs/kwaliteitsgewijs moeilijk beter kan vinden. Een aanrader voor al wie in kleine oplage een mooi boek wil laten drukken.


  Inge Vermeiren
  16 augustus 2021 op Google

 • Space

  Met info op website heb ik (zonder enige ervaring) een prachtig boek kunnen opmaken. Bij drukken was er een foutje maar dat werd onmiddellijk (en gratis) rechtgezet.


  Paul Schoenmaekers
  30 juni 2021 op Google

 • Space

  Dankzij boekdrukken.be kon ik mijn eerste boek ook echt publiceren. Dat gebeurde op een bijzonder professionele manier, waarbij medewerker Ruben waardevol advies gaf tot het aangeleverde bestand optimaal was voor druk. Na een paar dagen werd het boek geleverd, puntgaaf verzorgd. Het boek heeft alvast een ereplaats gekregen in mijn persoonlijke bibliotheek


  Ben Verlinden
  22 juni 2021 op Facebook

 • Space

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten?
  Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Laat een review achter op Google
  Laat een review achter op Facebook

  Lees de reviews van Probook op Google
  Lees de reviews van Probook op Facebook
  (boekdrukken is een label van het bedrijf Probook)Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?