Boek drukken vanaf een kleine oplage

Wil je jouw boek laten drukken? Of wil je meerdere boeken laten drukken? Dan ben je bij Boekdrukken op de juiste plek! Bij ons kun jij jouw boek laten drukken in een kleine oplage (vanaf 1 afdruk) of offset drukken in duizenden afdrukken. Zowel voor particulieren als bedrijven staan wij klaar om boeken te maken. Je kan bij ons jouw boek uitgeven in eigen beheer, terwijl je boek direct bij de bron gemaakt wordt; de producent. 

Je kan je boek ontwerpen in Word of InDesign, en met behulp van onze templates en handleidingen wordt het nog veel makkelijker. Heb je weinig ervaring met deze programma’s? Gebruik dan onze eigen boekensoftware of laat het boek door ons ontwerpen. Heb je een andere software? Ook dat is vaak geen probleem. Wij hebben een overzicht gemaakt van de baten van alle softwarepakketten, dus kijk welke software aansluit op jouw wens.

Vanaf 1 exemplaar
Standaard met vele mogelijkheden
Maatwerk mogelijk
Eigen boekensoftware
Gratis handleidingen en templates
Productie in eigen huis
Jarenlange ervaring
Zeer tevreden klanten
Bekijk alle soorten boeken

Boek laten drukken? Oneindig veel mogelijkheden!

Wij hebben veel gestandaardiseerd om je zo de beste prijs te kunnen geven, want wij bieden ook goedkope boeken. De standaard mogelijkheden hebben we wel zo breed mogelijk gehouden. Zo kan je een heel luxueus boek laten drukken binnen de standaarden van Boekdrukken, dus een luxueus en voordelig boek drukken: klinkt mooi, toch?

Je kunt bij ons bijvoorbeeld besluiten om voor een kleine en goedkope gelijmde softcover te gaan, voor vluchtig gebruik, maar ook voor een grote en luxueus genaaid gebonden hardcover met foliebedrukking, om bijvoorbeeld neer te leggen als koffietafelboek. Maak je boek af met een kapitaalbandje, leeslintje, stofomslag, foliedruk, blindpreeg, buikbandje of andere bijkomstigheden, die makkelijk te kiezen zijn in ons orderformulier. Hoe meer stuks je laat drukken, hoe voordeliger het per boek wordt.

Wil je een uniek boek laten drukken? Dat is ook mogelijk! Je zit bij ons direct op de bron. Wij zijn namelijk geen uitgeverij, makelaar of wederverkoper, maar een producent. Hierdoor is ongeveer alles mogelijk. Heb je een speciaal project? Dan is er ook een zeer grote kans dat we jouw boek kunnen drukken en binden. Neem voor maatwerk contact met ons op.

Bereken direct de prijs!

Wat zijn onze voordelen

met garen gebonden boeken

Dé specialist in garen gebonden boeken
Kwaliteit precies zoals in de boekhandel

in grote en kleine oplagen

Kleine en grote oplages
Bestel je eigen boek vanaf 1 exemplaar

Vakmanschap

Drukkerij en binderij in één
Alle kennis en expertise onder één dak

persoonlijke service

Persoonlijke service
Advies op maat, van proefexemplaar tot boek

Gratis handleidingen en templates beschikbaar

Fabricage in eigen huis

Een binderij die al honderd jaar bestaat en drukkerij die al veertig jaar bestaat, hebben de expertises gebundeld en samen bezitten zij Boekdrukken. Dus geen drukkerij die is begonnen met binden of binderij die is begonnen met drukken, maar specialisten die hun expertisevelden hebben gebundeld. Hierdoor hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring onder één dak om de meest prachtige boeken voor je te drukken.

Aan de ene kant van het gebouw hebben we de productie van de kleine oplagen, waar met kleine machines en zowaar handwerk aan de boeken gewerkt wordt. Aan de andere kant van het gebouw zit de grote boekbinderij met ronkende machines. Zowel bij de boeken van kleine oplage als bij die van grote oplage wordt er voorzichtig en bekwaam gewerkt. Zo zorgen we altijd voor de beste kwaliteit. Hieronder zie je hoe een kleine oplage boeken bij ons gedrukt wordt.

Lees wat Boekdrukken zo speciaal maakt
 • Space

  Fijne klantenservice, ook voor mijn kleine opdracht. Mooie afwerking en snel geleverd!


  Eveline M.
  18 augustus 2022 op Google

 • Space

  … De boeken zien er heel goed uit. Goede kwaliteit papier, mooie heldere kleuren op de omslag en het andere beeldmateriaal.

  Ook wil ik bedanken voor de prettige samenwerking bij de totstandkoming. Ieder telefoontje van mij werd direct beantwoord met duidelijke antwoorden. De templates voor de omslag op de website hebben uren uitzoeken overbodig gemaakt. En ook niet onbelangrijk, de prijs van dit alles was zeer redelijk. …


  Alexander Hogenbosch
  8 augustus 2022

 • Space

  Redelijk snelle en professionele service. Resultaat is beter dan verwacht…


  Herman Heymans
  28 juli 2022 op Google

 • Space

  Goede service! Perfecte levering😃


  Dirk Heymans
  26 juli op Facebook

 • Space

  Na jarenlang opzoekwerk reconstrueerde heemkundige Georges Hiltrop het levensverhaal van zijn schoonvader Alphonse Massenhove.

  Het boek werd mooi gedrukt door en zelfs na het verloren gaan bij de afhalingsdienst bij wijze van service kosteloos vervangen. Mooie kantenservice en dus heel professioneel afgehandeld waarvoor mijn dank.


  Georges Hiltrop
  16 mei 2022 op Google

 • Space

  Als absolute leek in het boekdrukken ervaar ik een geduldige en constructieve samenwerking. Waar eigen gebrek aan ervaring/ vaardigheden tekort schieten, ondervind ik geen oordelen en een vriendelijke communicatie. Aangenaam op die manier! Bedankt.


  Renee Jacobs
  22 maart 2022 op Google

 • Space

  Na de productie van reeds 3 fotoboeken 30×30 cm en 300 , 200 en 200 blz. ben ik nog steeds opgetogen over het degelijke en hoogwaardige resultaat. De software is heel gebruiksvriendelijk en leent zich tot mooie en professionele realisaties en dit tegen een matige prijs. Het is dan ook een aanrader voor elke fotoliefhebber.


  Georges Das
  12 januari 2022 op Google

 • Space

  ‘k Heb bij Boekdrukken.be drie heel mooie exemplaren laten afdrukken van mijn eindwerk Fotografie. Mijn boek met rode hardcover in linnen en binnenbladzijden op Biotoppapier oogt professioneel, ik ben er echt trots op. Ik denk dat je prijs/kwaliteitsgewijs moeilijk beter kan vinden. Een aanrader voor al wie in kleine oplage een mooi boek wil laten drukken.


  Inge Vermeiren
  16 augustus 2021 op Google

 • Space

  Met info op website heb ik (zonder enige ervaring) een prachtig boek kunnen opmaken. Bij drukken was er een foutje maar dat werd onmiddellijk (en gratis) rechtgezet.


  Paul Schoenmaekers
  30 juni 2021 op Google

 • Space

  Dankzij boekdrukken.be kon ik mijn eerste boek ook echt publiceren. Dat gebeurde op een bijzonder professionele manier, waarbij medewerker Ruben waardevol advies gaf tot het aangeleverde bestand optimaal was voor druk. Na een paar dagen werd het boek geleverd, puntgaaf verzorgd. Het boek heeft alvast een ereplaats gekregen in mijn persoonlijke bibliotheek


  Ben Verlinden
  22 juni 2021 op Facebook

 • Space

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten?
  Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Laat een review achter op Google
  Laat een review achter op Facebook

  Lees de reviews van Probook op Google
  Lees de reviews van Probook op Facebook
  (boekdrukken is een label van het bedrijf Probook)Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?