Boek drukken vanaf een kleine oplage

Wil je jouw boek laten drukken? Of wil je meerdere boeken laten drukken? Dan ben je bij Boekdrukken op de juiste plek! Bij ons kun jij jouw boek laten drukken in een kleine oplage (vanaf 1 afdruk) of offset drukken in duizenden afdrukken. Zowel voor particulieren als bedrijven staan wij klaar om boeken te maken. Je kan bij ons jouw boek uitgeven in eigen beheer, terwijl je boek direct bij de bron gemaakt wordt; de producent. 

Je kan je boek ontwerpen in Word of InDesign, en met behulp van onze templates en handleidingen wordt het nog veel makkelijker. Heb je weinig ervaring met deze programma’s? Gebruik dan onze eigen boekensoftware of laat het boek door ons ontwerpen. Heb je een andere software? Ook dat is vaak geen probleem. Wij hebben een overzicht gemaakt van de baten van alle softwarepakketten, dus kijk welke software aansluit op jouw wens.

Vanaf 1 exemplaar
Standaard met vele mogelijkheden
Maatwerk mogelijk
Eigen boekensoftware
Gratis handleidingen en templates
Productie in eigen huis
Jarenlange ervaring
Zeer tevreden klanten
Bekijk alle soorten boeken
klik hier

Boek laten drukken? Oneindig veel mogelijkheden!

Wij hebben veel gestandaardiseerd om je zo de beste prijs te kunnen geven, want wij bieden ook goedkope boeken. De standaard mogelijkheden hebben we wel zo breed mogelijk gehouden. Zo kan je een heel luxueus boek laten drukken binnen de standaarden van Boekdrukken, dus een luxueus en voordelig boek drukken: klinkt mooi, toch?

Je kunt bij ons bijvoorbeeld besluiten om voor een kleine en goedkope gelijmde softcover te gaan, voor vluchtig gebruik, maar ook voor een grote en luxueus genaaid gebonden hardcover met foliebedrukking, om bijvoorbeeld neer te leggen als koffietafelboek. Maak je boek af met een kapitaalbandje, leeslintje, stofomslag, foliedruk, blindpreeg, buikbandje of andere bijkomstigheden, die makkelijk te kiezen zijn in ons orderformulier. Hoe meer stuks je laat drukken, hoe voordeliger het per boek wordt.

Wil je een uniek boek laten drukken? Dat is ook mogelijk! Je zit bij ons direct op de bron. Wij zijn namelijk geen uitgeverij, makelaar of wederverkoper, maar een producent. Hierdoor is ongeveer alles mogelijk. Heb je een speciaal project? Dan is er ook een zeer grote kans dat we jouw boek kunnen drukken en binden. Neem voor maatwerk contact met ons op.

Bereken direct de prijs!
klik hier
Gratis handleidingen en templates beschikbaar
klik hier

Fabricage in eigen huis

Een binderij die al honderd jaar bestaat en drukkerij die al veertig jaar bestaat, hebben de expertises gebundeld en samen bezitten zij Boekdrukken. Dus geen drukkerij die is begonnen met binden of binderij die is begonnen met drukken, maar specialisten die hun expertisevelden hebben gebundeld. Hierdoor hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring onder één dak om de meest prachtige boeken voor je te drukken.

Aan de ene kant van het gebouw hebben we de productie van de kleine oplagen, waar met kleine machines en zowaar handwerk aan de boeken gewerkt wordt. Aan de andere kant van het gebouw zit de grote boekbinderij met ronkende machines. Zowel bij de boeken van kleine oplage als bij die van grote oplage wordt er voorzichtig en bekwaam gewerkt. Zo zorgen we altijd voor de beste kwaliteit. Hieronder zie je hoe een kleine oplage boeken bij ons gedrukt wordt.

Lees wat Boekdrukken zo speciaal maakt
klik hier

Zij gingen je voor


 • review

  Ongelooflijk goede begeleiding van ontwerp tot uiteindelijk resultaat.
  Correcte en heldere prijszetting.
  Aflevering zoals het hoort.
  Bedankt ‘boekdrukken’ .


  Piet Pellens
  31 augustus 2023 op Google

 • review
  Boekdrukken heeft met heel veel zorg mijn werk afgedrukt.
  De communicatie via mail verliep heel vlot en super correct.
  Persoonlijke service op maat.
  Een absolute aanrader voor al wie eigen werk wil uitgeven (ook voor een beperkte oplage).
  Dr. Luc Gheysens, Kuurne (België).

  Luc Gheysens
  13 april 2023 op Facebook

 • review

  Met wat ervaring in het laten drukken van schrijfsels in boekvorm (in eigen beheer) heeft het resultaat uitermate verheugd. Als 10/10 mag bestaan, zeker verdiend. Prima begeleiding (bij vragen en problemen via mail), vlotte prijsberekening en bestelling, uitgebreide keuze in afwerking, hoogstaande kwaliteit zowel in boekbinding als wat het printresultaat betreft en correct nageleefde levertermijn, mocht dit belangrijk zijn. Mooi.


  Francis Torfs
  30 maart 2023 op Google

 • review

  Ik ben zeer tevreden met het mooie resultaat van mijn boek! Super vriendelijke klantenservice hield mij tijdens het proces als ik vragen had of er iest mis ging. Ik zou ze zeker aanraden!


  Lina Vermeulen
  9 maart 2023 op Facebook

 • review

  De kwaliteit is zeer goed, gewoon nog mooier dan de meeste boeken die ik in mijn kast heb liggen! Ook kon ik gewoon bellen met mijn vragen en werd ik erg vriendelijk geholpen. Veel informatie op de website, daardoor kon ik goed uit de voeten. Mocht er nog een volgend boek komen weet ik waar ik moet zijn!


  Michelle van Zanten
  16 december 2022 op Google

 • review

  heel goede service , prachtig resultaat !!!!


  Ilde De Munck
  2 oktober 2022 op Facebook

 • review

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten?
  Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Laat een review achter op Google
  Laat een review achter op Facebook

  Lees de reviews van Probook op Google
  Lees de reviews van Probook op Facebook
  (boekdrukken is een label van het bedrijf Probook)


 • review

  Nadat mijn uitgever gestopt was met Nederlandstalige publicaties, en na een dure ervaring met een bedrieger, ben ik in zee gegaan met Boekdrukken.be. Nauwelijks twee maanden later was mijn bloemlezing klaar, perfect volgens de gemaakte afspraken. Het is een juweeltje geworden. Maximum van de punten!


  Christiaan Thierens
  29 augustus 2022 op Google

 • review

  Fijne klantenservice, ook voor mijn kleine opdracht. Mooie afwerking en snel geleverd!


  Eveline M.
  18 augustus 2022 op Google

 • review

  Redelijk snelle en professionele service. Resultaat is beter dan verwacht…


  Herman Heymans
  28 juli 2022 op Google