Boek maken met onze boekensoftware

Bij Boekdrukken weten we als de beste dat er niets leukers is dan het maken van een boek. Met onze gratis boekensoftware kun je nu heel gemakkelijk je eigen boek maken. Ontwerp je eigen lay-out of gebruik één van onze gratis lay-outs.

Je kunt je eigen fotoboek al maken met slechts 6 klikken! Maak gebruik van de Wizard of klik in de software op ‘autofill’ en je vult je boek automatisch. Je kunt daarna altijd nog zelf aanpassingen doen als je dat wilt. Kies uit verschillende achtergronden, kaders en maskers, en voeg eventueel extra tekst en foto’s toe. Personaliseer jouw boek precies zoals jij dat wilt. Je kunt in onze boekensoftware kiezen uit een magazine of een genaaid gebonden boek.

Voorbeelden van beschikbare thema's

Voor de onderstaande boeken hoef je alleen nog maar je eigen tekst en/of foto’s toe te voegen. De opmaak staat al voor je klaar. Natuurlijk kun je altijd pagina’s toevoegen of andere aanpassingen maken. Neem een kijkje in de onderstaande boeken, wie weet vind je precies wat je zoekt!

Prijsindicatie

De onderstaande prijzen gelden voor een genaaid gebonden hardcover boek met 24 pagina’s, dat gemaakt is in onze boekensoftware. Mocht je pagina’s toevoegen in de software, dan zie je bovenin de prijs per exemplaar. Hoe meer exemplaren je bestelt, hoe lager de prijs. Wil je voor jouw boek een leuk extraatje? Bij het bestellen kun je kiezen voor een gekleurd schutblad of leeslint. De prijzen worden hierbij vermeld.

De genoemde prijzen zijn exclusief 9% btw en verzendkosten.

Formaat 1 exemplaar 3 exemplaren 5 exemplaren 10 exemplaren 100 exemplaren
140 x 140 mm
148 x 210 mm (staand)
210 x 148 mm (liggend)
€24,95 €65,85 (€21,95 p.s.) €85,00 (€17,00 p.s.) €144,70 (€14,47 p.s.) €700,15 (€7,00 p.s.)
210 x 210 mm
210 x 297 mm (staand)
€28,50 €71,10 (€23,70 p.s.) €94,46 (€18,89 p.s.) €162,74 (€16,27 p.s.) €826,90 (€8,27 p.s.)
297 x 210 mm (liggend)
300 x 300 mm
€32,95 €80,88 (€26,96 p.s.) €110,16 (€22,03 p.s.) €193,24 (€19,32 p.s.) €1037,98 (€10,38 p.s.)

Belangrijk voor je begint

Afloop
De rode lijn in het boek is de afloop. Die staat automatisch in ieder boek dat via onze software wordt gemaakt. Wij hanteren een afloop van 3 mm rondom voor het binnenwerk. Het is belangrijk dat je de achtergrond en afbeeldingen tot de buitenste zwarte rand vult (zie de handleiding voor een voorbeeld). Staat jouw tekst erg dichtbij de paginarand? Blijf voldoende uit de buurt bij de rode lijn. Zo voorkom je dat wij de tekst, of een deel hiervan, wegsnijden (zie de rode pijltjes).

Tekstvlakken
In onze lay-out staan al tekstvlakken. Dit zijn de vakken waarin staat: ‘Typ hier uw titel’, ‘Typ hier uw tekst’ enzovoort. Wil je dit vlak niet gebruiken? Dan moet je het zelf weghalen. Anders blijft het vlak staan en drukken we het boek zo, inclusief de tekst ‘Typ hier uw titel’ of ‘Typ hier uw tekst’.

Bewaren
Als je een project maakt via onze software, wordt dat op jouw eigen pc opgeslagen (lokaal in jouw bestanden) met een koppeling naar jouw afbeeldingen. Een project dat je verwijdert, kun je dus niet meer gebruiken. Ook als je foto’s verwijdert, verplaatst of een andere naam geeft, gaat de koppeling mogelijk verloren.

Wil je meer uitleg en nuttige tips? Bekijk onze handleiding!

 • Helaas is het niet mogelijk om aan een project te werken op verschillende of meerdere computers/laptops.
 • Tip van ons: Een boek maak niet alleen maar voor jezelf. Het is ook erg leuk om je kinderen een boek te kunnen geven, bijvoorbeeld als ze uit huis gaan.

Zij gingen je voor


 • review

  Ongelooflijk goede begeleiding van ontwerp tot uiteindelijk resultaat.
  Correcte en heldere prijszetting.
  Aflevering zoals het hoort.
  Bedankt ‘boekdrukken’ .


  Piet Pellens
  31 augustus 2023 op Google

 • review
  Boekdrukken heeft met heel veel zorg mijn werk afgedrukt.
  De communicatie via mail verliep heel vlot en super correct.
  Persoonlijke service op maat.
  Een absolute aanrader voor al wie eigen werk wil uitgeven (ook voor een beperkte oplage).
  Dr. Luc Gheysens, Kuurne (België).

  Luc Gheysens
  13 april 2023 op Facebook

 • review

  Met wat ervaring in het laten drukken van schrijfsels in boekvorm (in eigen beheer) heeft het resultaat uitermate verheugd. Als 10/10 mag bestaan, zeker verdiend. Prima begeleiding (bij vragen en problemen via mail), vlotte prijsberekening en bestelling, uitgebreide keuze in afwerking, hoogstaande kwaliteit zowel in boekbinding als wat het printresultaat betreft en correct nageleefde levertermijn, mocht dit belangrijk zijn. Mooi.


  Francis Torfs
  30 maart 2023 op Google

 • review

  Ik ben zeer tevreden met het mooie resultaat van mijn boek! Super vriendelijke klantenservice hield mij tijdens het proces als ik vragen had of er iest mis ging. Ik zou ze zeker aanraden!


  Lina Vermeulen
  9 maart 2023 op Facebook

 • review

  De kwaliteit is zeer goed, gewoon nog mooier dan de meeste boeken die ik in mijn kast heb liggen! Ook kon ik gewoon bellen met mijn vragen en werd ik erg vriendelijk geholpen. Veel informatie op de website, daardoor kon ik goed uit de voeten. Mocht er nog een volgend boek komen weet ik waar ik moet zijn!


  Michelle van Zanten
  16 december 2022 op Google

 • review

  heel goede service , prachtig resultaat !!!!


  Ilde De Munck
  2 oktober 2022 op Facebook

 • review

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten?
  Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Laat een review achter op Google
  Laat een review achter op Facebook

  Lees de reviews van Probook op Google
  Lees de reviews van Probook op Facebook
  (boekdrukken is een label van het bedrijf Probook)


 • review

  Nadat mijn uitgever gestopt was met Nederlandstalige publicaties, en na een dure ervaring met een bedrieger, ben ik in zee gegaan met Boekdrukken.be. Nauwelijks twee maanden later was mijn bloemlezing klaar, perfect volgens de gemaakte afspraken. Het is een juweeltje geworden. Maximum van de punten!


  Christiaan Thierens
  29 augustus 2022 op Google

 • review

  Fijne klantenservice, ook voor mijn kleine opdracht. Mooie afwerking en snel geleverd!


  Eveline M.
  18 augustus 2022 op Google

 • review

  Redelijk snelle en professionele service. Resultaat is beter dan verwacht…


  Herman Heymans
  28 juli 2022 op Google