Boek maken met onze boekensoftware

Bij Boekdrukken weten we als de beste dat er niets leukers is dan het maken van een boek. Met onze gratis boekensoftware kun je nu heel gemakkelijk je eigen boek maken. Ontwerp je eigen lay-out of gebruik één van onze gratis lay-outs.

Je kunt je eigen fotoboek al maken met slechts 6 klikken! Maak gebruik van de Wizard of klik in de software op ‘autofill’ en je vult je boek automatisch. Je kunt daarna altijd nog zelf aanpassingen doen als je dat wilt. Kies uit verschillende achtergronden, kaders en maskers, en voeg eventueel extra tekst en foto’s toe. Personaliseer jouw boek precies zoals jij dat wilt. Je kunt in onze boekensoftware kiezen uit een magazine of een genaaid gebonden boek.

Voorbeelden van beschikbare thema's

Voor de onderstaande boeken hoef je alleen nog maar je eigen tekst en/of foto’s toe te voegen. De opmaak staat al voor je klaar. Natuurlijk kun je altijd pagina’s toevoegen of andere aanpassingen maken. Neem een kijkje in de onderstaande boeken, wie weet vind je precies wat je zoekt!

Prijsindicatie

De onderstaande prijzen gelden voor een genaaid gebonden hardcover boek met 24 pagina’s, dat gemaakt is in onze boekensoftware. Mocht je pagina’s toevoegen in de software, dan zie je bovenin de prijs per exemplaar. Hoe meer exemplaren je bestelt, hoe lager de prijs. Wil je voor jouw boek een leuk extraatje? Bij het bestellen kun je kiezen voor een gekleurd schutblad of leeslint. De prijzen worden hierbij vermeld.

De genoemde prijzen zijn exclusief 9% btw en verzendkosten.

Formaat 1 exemplaar 3 exemplaren 5 exemplaren 10 exemplaren 100 exemplaren
140 x 140 mm
148 x 210 mm (staand)
210 x 148 mm (liggend)
€24,95 €65,85 (€21,95 p.s.) €85,00 (€17,00 p.s.) €144,70 (€14,47 p.s.) €700,15 (€7,00 p.s.)
210 x 210 mm
210 x 297 mm (staand)
€28,50 €71,10 (€23,70 p.s.) €94,46 (€18,89 p.s.) €162,74 (€16,27 p.s.) €826,90 (€8,27 p.s.)
297 x 210 mm (liggend)
300 x 300 mm
€32,95 €80,88 (€26,96 p.s.) €110,16 (€22,03 p.s.) €193,24 (€19,32 p.s.) €1037,98 (€10,38 p.s.)

Belangrijk voor je begint

Afloop
De rode lijn in het boek is de afloop. Die staat automatisch in ieder boek dat via onze software wordt gemaakt. Wij hanteren een afloop van 3 mm rondom voor het binnenwerk. Het is belangrijk dat je de achtergrond en afbeeldingen tot de buitenste zwarte rand vult (zie de handleiding voor een voorbeeld). Staat jouw tekst erg dichtbij de paginarand? Blijf voldoende uit de buurt bij de rode lijn. Zo voorkom je dat wij de tekst, of een deel hiervan, wegsnijden (zie de rode pijltjes).

Tekstvlakken
In onze lay-out staan al tekstvlakken. Dit zijn de vakken waarin staat: ‘Typ hier uw titel’, ‘Typ hier uw tekst’ enzovoort. Wil je dit vlak niet gebruiken? Dan moet je het zelf weghalen. Anders blijft het vlak staan en drukken we het boek zo, inclusief de tekst ‘Typ hier uw titel’ of ‘Typ hier uw tekst’.

Bewaren
Als je een project maakt via onze software, wordt dat op jouw eigen pc opgeslagen (lokaal in jouw bestanden) met een koppeling naar jouw afbeeldingen. Een project dat je verwijdert, kun je dus niet meer gebruiken. Ook als je foto’s verwijdert, verplaatst of een andere naam geeft, gaat de koppeling mogelijk verloren.

Wil je meer uitleg en nuttige tips? Bekijk onze handleiding!

 • Helaas is het niet mogelijk om aan een project te werken op verschillende of meerdere computers/laptops.
 • Tip van ons: Een boek maak niet alleen maar voor jezelf. Het is ook erg leuk om je kinderen een boek te kunnen geven, bijvoorbeeld als ze uit huis gaan.
 • Space

  Fijne klantenservice, ook voor mijn kleine opdracht. Mooie afwerking en snel geleverd!


  Eveline M.
  18 augustus 2022 op Google

 • Space

  … De boeken zien er heel goed uit. Goede kwaliteit papier, mooie heldere kleuren op de omslag en het andere beeldmateriaal.

  Ook wil ik bedanken voor de prettige samenwerking bij de totstandkoming. Ieder telefoontje van mij werd direct beantwoord met duidelijke antwoorden. De templates voor de omslag op de website hebben uren uitzoeken overbodig gemaakt. En ook niet onbelangrijk, de prijs van dit alles was zeer redelijk. …


  Alexander Hogenbosch
  8 augustus 2022

 • Space

  Redelijk snelle en professionele service. Resultaat is beter dan verwacht…


  Herman Heymans
  28 juli 2022 op Google

 • Space

  Goede service! Perfecte levering😃


  Dirk Heymans
  26 juli op Facebook

 • Space

  Na jarenlang opzoekwerk reconstrueerde heemkundige Georges Hiltrop het levensverhaal van zijn schoonvader Alphonse Massenhove.

  Het boek werd mooi gedrukt door en zelfs na het verloren gaan bij de afhalingsdienst bij wijze van service kosteloos vervangen. Mooie kantenservice en dus heel professioneel afgehandeld waarvoor mijn dank.


  Georges Hiltrop
  16 mei 2022 op Google

 • Space

  Als absolute leek in het boekdrukken ervaar ik een geduldige en constructieve samenwerking. Waar eigen gebrek aan ervaring/ vaardigheden tekort schieten, ondervind ik geen oordelen en een vriendelijke communicatie. Aangenaam op die manier! Bedankt.


  Renee Jacobs
  22 maart 2022 op Google

 • Space

  Na de productie van reeds 3 fotoboeken 30×30 cm en 300 , 200 en 200 blz. ben ik nog steeds opgetogen over het degelijke en hoogwaardige resultaat. De software is heel gebruiksvriendelijk en leent zich tot mooie en professionele realisaties en dit tegen een matige prijs. Het is dan ook een aanrader voor elke fotoliefhebber.


  Georges Das
  12 januari 2022 op Google

 • Space

  ‘k Heb bij Boekdrukken.be drie heel mooie exemplaren laten afdrukken van mijn eindwerk Fotografie. Mijn boek met rode hardcover in linnen en binnenbladzijden op Biotoppapier oogt professioneel, ik ben er echt trots op. Ik denk dat je prijs/kwaliteitsgewijs moeilijk beter kan vinden. Een aanrader voor al wie in kleine oplage een mooi boek wil laten drukken.


  Inge Vermeiren
  16 augustus 2021 op Google

 • Space

  Met info op website heb ik (zonder enige ervaring) een prachtig boek kunnen opmaken. Bij drukken was er een foutje maar dat werd onmiddellijk (en gratis) rechtgezet.


  Paul Schoenmaekers
  30 juni 2021 op Google

 • Space

  Dankzij boekdrukken.be kon ik mijn eerste boek ook echt publiceren. Dat gebeurde op een bijzonder professionele manier, waarbij medewerker Ruben waardevol advies gaf tot het aangeleverde bestand optimaal was voor druk. Na een paar dagen werd het boek geleverd, puntgaaf verzorgd. Het boek heeft alvast een ereplaats gekregen in mijn persoonlijke bibliotheek


  Ben Verlinden
  22 juni 2021 op Facebook

 • Space

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten?
  Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Laat een review achter op Google
  Laat een review achter op Facebook

  Lees de reviews van Probook op Google
  Lees de reviews van Probook op Facebook
  (boekdrukken is een label van het bedrijf Probook)Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?