Boek maken

Je wil eigenhandig je boek maken? Dat is gratis mogelijk met de software en gebruiksaanwijzing van Boekdrukken. Met Word, Adobe InDesign of onze eigen boekensoftware kun je eigenhandig de layout van je boek opmaken.

Als de inhoud van je boek af is, is het moment aangebroken voor het ontwerp van je boek: de lay-out, de uitvoering, papiersoort en eventuele bijkomstigheden. Jij beslist hoe dit uiteindelijk eruit ziet. Zo maak jij jouw eigen boek, exact zoals jij het zelf wil.

Wij bieden een eigen boekensoftware en handgrepen voor Word en InDesign om jouw boek op te maken:

 • InDesign: voor de geavanceerde boekenmakers
 • Word: voor een boek met veel tekst
 • Boekdrukken boekensoftware: voor een boek met veel illustraties

Vind je het moeilijk om het ontwerp van je boek zelf te doen? Dat is niet erg, laat ons de opmaak van jouw boek maken! Zet een grafisch vormgever in van Boekdrukken die de layout van jouw boek zal opmaken. Jij levert de inhoud voor het boek en wij zorgen ervoor dat je boek er professioneel uitziet. Je kunt bijvoorbeeld ook alleen je omslag laten ontwerpen door een professional. Dit is al mogelijk voor €44,95 inclusief btw. Klik hier om een vormgever in te huren.

Welk programma kan ik het beste gebruiken?

Omslag maken

Je eigen boek maken is heel leuk, maar voordat je kunt beginnen met het opmaken van de kaft/omslag van je boek, moet je weten hoeveel pagina’s de binnenzijde telt, wat voor soort papier je wil en of je een hardcover of softcover als omslag wil. Met deze informatie kun je de rugdikte van je boek bepalen. Die heb je nodig om de omslag van je boek op te maken. Bepaal in onze omslagrekenmachine wat jouw afmeting en rugdikte wordt.

 • Space

  Fijne klantenservice, ook voor mijn kleine opdracht. Mooie afwerking en snel geleverd!


  Eveline M.
  18 augustus 2022 op Google

 • Space

  … De boeken zien er heel goed uit. Goede kwaliteit papier, mooie heldere kleuren op de omslag en het andere beeldmateriaal.

  Ook wil ik bedanken voor de prettige samenwerking bij de totstandkoming. Ieder telefoontje van mij werd direct beantwoord met duidelijke antwoorden. De templates voor de omslag op de website hebben uren uitzoeken overbodig gemaakt. En ook niet onbelangrijk, de prijs van dit alles was zeer redelijk. …


  Alexander Hogenbosch
  8 augustus 2022

 • Space

  Redelijk snelle en professionele service. Resultaat is beter dan verwacht…


  Herman Heymans
  28 juli 2022 op Google

 • Space

  Goede service! Perfecte levering😃


  Dirk Heymans
  26 juli op Facebook

 • Space

  Na jarenlang opzoekwerk reconstrueerde heemkundige Georges Hiltrop het levensverhaal van zijn schoonvader Alphonse Massenhove.

  Het boek werd mooi gedrukt door en zelfs na het verloren gaan bij de afhalingsdienst bij wijze van service kosteloos vervangen. Mooie kantenservice en dus heel professioneel afgehandeld waarvoor mijn dank.


  Georges Hiltrop
  16 mei 2022 op Google

 • Space

  Als absolute leek in het boekdrukken ervaar ik een geduldige en constructieve samenwerking. Waar eigen gebrek aan ervaring/ vaardigheden tekort schieten, ondervind ik geen oordelen en een vriendelijke communicatie. Aangenaam op die manier! Bedankt.


  Renee Jacobs
  22 maart 2022 op Google

 • Space

  Na de productie van reeds 3 fotoboeken 30×30 cm en 300 , 200 en 200 blz. ben ik nog steeds opgetogen over het degelijke en hoogwaardige resultaat. De software is heel gebruiksvriendelijk en leent zich tot mooie en professionele realisaties en dit tegen een matige prijs. Het is dan ook een aanrader voor elke fotoliefhebber.


  Georges Das
  12 januari 2022 op Google

 • Space

  ‘k Heb bij Boekdrukken.be drie heel mooie exemplaren laten afdrukken van mijn eindwerk Fotografie. Mijn boek met rode hardcover in linnen en binnenbladzijden op Biotoppapier oogt professioneel, ik ben er echt trots op. Ik denk dat je prijs/kwaliteitsgewijs moeilijk beter kan vinden. Een aanrader voor al wie in kleine oplage een mooi boek wil laten drukken.


  Inge Vermeiren
  16 augustus 2021 op Google

 • Space

  Met info op website heb ik (zonder enige ervaring) een prachtig boek kunnen opmaken. Bij drukken was er een foutje maar dat werd onmiddellijk (en gratis) rechtgezet.


  Paul Schoenmaekers
  30 juni 2021 op Google

 • Space

  Dankzij boekdrukken.be kon ik mijn eerste boek ook echt publiceren. Dat gebeurde op een bijzonder professionele manier, waarbij medewerker Ruben waardevol advies gaf tot het aangeleverde bestand optimaal was voor druk. Na een paar dagen werd het boek geleverd, puntgaaf verzorgd. Het boek heeft alvast een ereplaats gekregen in mijn persoonlijke bibliotheek


  Ben Verlinden
  22 juni 2021 op Facebook

 • Space

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten?
  Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Laat een review achter op Google
  Laat een review achter op Facebook

  Lees de reviews van Probook op Google
  Lees de reviews van Probook op Facebook
  (boekdrukken is een label van het bedrijf Probook)Heb je een vraag over het maken van je eigen boek?