Kan ik mijn bestelling annuleren?

Op het moment dat je bij ons een bestelling plaatst, gaan wij direct voor je aan de slag. Daardoor is het helaas al snel niet meer mogelijk om jouw bestelling kosteloos te annuleren. Heb je een foutieve bestelling geplaatst? Bel ons dan direct nadat de foutieve bestelling geplaatst is, annuleren is dan nog mogelijk. Wanneer wij al voor je aan de slag zijn gegaan en je wilt daarna je bestelling annuleren, dan dienen wij helaas kosten in rekening te brengen.

Hebben wij de bestandscontrole gedaan en wil je de bestelling daarna toch annuleren, dan brengen wij de bestandscontrole in rekening en krijg je alle kosten voor de productie van het boek terug. Je ontvangt dan de betaalde kosten minus €25,00 excl. 9% btw retour (27,25 incl. btw).

Hebben wij de bestanden verwerkt en wil je daarna annuleren (bijvoorbeeld nadat wij constateren dat de bestanden technisch niet in orde zijn), dan brengen wij de kosten voor het verwerken van de bestanden in rekening en krijg je de rest van de kosten terug. Je ontvangt dan de betaalde kosten minus €17,50 excl. 9% btw retour (19,08 incl. btw).

Helaas kan het ook voorkomen dat wij al begonnen zijn met het drukken van jouw boek of zelfs al met de afwerking. Wanneer je ons belt of mailt dat je de bestelling wilt annuleren, wordt de productie direct stilgezet. Daarna worden de gemaakte kosten berekend en aan jou doorgegeven. Je kunt dan de afweging maken of je de productie definitief wilt annuleren of toch door wilt laten gaan (dit kan door de stop een vertraging opleveren).

Dus wil je jouw bestelling annuleren? Dan verzoeken wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 85 130 52 83 of een e-mail te sturen naar info@boekdrukken.be (de beller is sneller).