Jouw eigen boek maken

Wat leuk dat je een boek wilt maken! Een boek maken hoeft niet zo moeilijk te zijn, al is het natuurlijk wel heel speciaal om jouw eigen boek te hebben. Wij helpen je van begin tot het einde in het proces. Of je nu onze boekensoftware gebruikt of dat je het boek in Word of InDesign maakt, wij hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hieronder leggen we je uit welke software het beste geschikt is om te gebruiken.

 

Dichtbundel, kookboek, fotoboek, jaarboek…
Wij hebben in onze gratis boekensoftware al verschillende templates klaar staan, deze zijn bijvoorbeeld ideaal voor dichtbundels, kookboeken of fotoboeken. Voor de meeste categorieën boeken staat al een ontwerp klaar, je voegt alleen jouw persoonlijke inhoud toe en jouw boek is klaar (soms al binnen 6 klikken). Ook deze standaard lay-out kan je helemaal naar eigen wens aanpassen. Je kunt in de boekensoftware eenvoudig items toevoegen en bewerken zoals foto’s, stukjes tekst en achtergronden.

Boek met veel tekst zoals een roman of leversverhaal…
Ga je een boek met veel doorlopende tekst schrijven, zoals bijvoorbeeld jouw eigen roman? Dan kan je jouw boek het makkelijkste in Word schrijven. Wij bieden hiervoor handige templates, waarbij alles al ingesteld is op jouw gekozen maat. Je kunt deze templates ook aanpassen, hiervoor hebben wij een handleiding geschreven.

Gevorderde boekenmaker
Heb jij beschikking tot het programma InDesign van Adobe en werk je vaker met het pakket van Adobe? Dan raden we aan om jouw boek te maken in InDesign. Om jouw boek te maken in InDesign, hebben we ook templates en handleidingen beschikbaar.

Bekijk welke uitvoeringen er mogelijk zijn
klik hier!

Wie is Boekdrukken

Vakmanschap en kwaliteit, daar staat Boekdrukken voor. Door het ver teruggaande boekbindersverleden van het bedrijf en de jarenlange ervaring van onze medewerkers, hebben wij de kennis in huis om mooie boeken te produceren. Door speciale machines voor de kleine oplages, kunnen we handwerk en machines met elkaar combineren en zo boeken maken vanaf oplage 1. Maar we hebben ook beschikking tot o.a. grote naaistraten, een brocheerlijn en een bandzetlijn voor de grotere oplages. En dat alles onder één dak.

 

Direct jouw prijs berekenen of bestellen
klik hier!

Zij gingen je voor


 • review

  Ongelooflijk goede begeleiding van ontwerp tot uiteindelijk resultaat.
  Correcte en heldere prijszetting.
  Aflevering zoals het hoort.
  Bedankt ‘boekdrukken’ .


  Piet Pellens
  31 augustus 2023 op Google

 • review
  Boekdrukken heeft met heel veel zorg mijn werk afgedrukt.
  De communicatie via mail verliep heel vlot en super correct.
  Persoonlijke service op maat.
  Een absolute aanrader voor al wie eigen werk wil uitgeven (ook voor een beperkte oplage).
  Dr. Luc Gheysens, Kuurne (België).

  Luc Gheysens
  13 april 2023 op Facebook

 • review

  Met wat ervaring in het laten drukken van schrijfsels in boekvorm (in eigen beheer) heeft het resultaat uitermate verheugd. Als 10/10 mag bestaan, zeker verdiend. Prima begeleiding (bij vragen en problemen via mail), vlotte prijsberekening en bestelling, uitgebreide keuze in afwerking, hoogstaande kwaliteit zowel in boekbinding als wat het printresultaat betreft en correct nageleefde levertermijn, mocht dit belangrijk zijn. Mooi.


  Francis Torfs
  30 maart 2023 op Google

 • review

  Ik ben zeer tevreden met het mooie resultaat van mijn boek! Super vriendelijke klantenservice hield mij tijdens het proces als ik vragen had of er iest mis ging. Ik zou ze zeker aanraden!


  Lina Vermeulen
  9 maart 2023 op Facebook

 • review

  De kwaliteit is zeer goed, gewoon nog mooier dan de meeste boeken die ik in mijn kast heb liggen! Ook kon ik gewoon bellen met mijn vragen en werd ik erg vriendelijk geholpen. Veel informatie op de website, daardoor kon ik goed uit de voeten. Mocht er nog een volgend boek komen weet ik waar ik moet zijn!


  Michelle van Zanten
  16 december 2022 op Google

 • review

  heel goede service , prachtig resultaat !!!!


  Ilde De Munck
  2 oktober 2022 op Facebook

 • review

  Wil je meer reviews bekijken of zelf een review achterlaten?
  Dat kan door op onderstaande links te klikken.

  Laat een review achter op Google
  Laat een review achter op Facebook

  Lees de reviews van Probook op Google
  Lees de reviews van Probook op Facebook
  (boekdrukken is een label van het bedrijf Probook)


 • review

  Nadat mijn uitgever gestopt was met Nederlandstalige publicaties, en na een dure ervaring met een bedrieger, ben ik in zee gegaan met Boekdrukken.be. Nauwelijks twee maanden later was mijn bloemlezing klaar, perfect volgens de gemaakte afspraken. Het is een juweeltje geworden. Maximum van de punten!


  Christiaan Thierens
  29 augustus 2022 op Google

 • review

  Fijne klantenservice, ook voor mijn kleine opdracht. Mooie afwerking en snel geleverd!


  Eveline M.
  18 augustus 2022 op Google

 • review

  Redelijk snelle en professionele service. Resultaat is beter dan verwacht…


  Herman Heymans
  28 juli 2022 op Google